ROTARY FUN DAY Särkänniemessä, kesämenu Näsinneulassa

17.8.2019

Näsinnieulaan ruokailemaan? Kokeilemaan uutta BOOM-laitetta? Tule viettämään hauska päivä Särkänniemessä!

ROTARY FUN DAY

SÄRKÄNNIEMESSÄ LA17.8.2019ALKAEN KLO 12

Tervetuloahuvittelemaanperheesi, lasten ja lastenlasten tai vaihto-oppilaan kanssa huvipuistoon - ja tutustumaan myös rotarien infopisteeseen!

Rannekkeiden + lounaslippujen tilaus edulliseen rotarihintaan ja maksu oheisella lomakkeella pe 2.8.2019 mennessä.

Särkänniemen lounas (kotiruokaa/lihapullia ym.) on tarjolla Maisemaravintola Välkkeessä, tornin alaosassa 17.8. klo 11-13.  Rannekkeet ja lounasliput ovat noudettavissa Planetaarioaulassa paikalla olevilta rotareilta klo 11-12 ja sen jälkeen rotarien infopisteestä.

Toisena vaihtoehtona on osallistua aterialle tornin yläosan näköalaravintola Näsinneulassa klo 15-17.

Tarjolla on Kesämenu á 38 €:

*Jääkellarin lohta, kurkkua ja jogurttia

*Jäminkipohjan Kyyttövasikkaa, viherpippurikastiketta ja kauden kasviksia

*Sesongin marjaa ja jäätelöä

(Lasten menu á 20 €)

Kesämenun saaminen tähän hintaan edellyttää kuitenkin, että aterialle osallistuu vähintään 16 henkilöä. Sitova pöytävaraus (+mahd.erik.ruokavalio)on tehtävä 11.8.mennessä, vaikka maksu tapahtuu vasta ravintolassa.  Pöytävaraukset osoitteella:

ilkka.nikmo@gmail.com

Tapahtumaan liittyvät tiedustelut: DGE Ilkka Nikmo, puh. 050 68386

Kesän hurja uutuus Särkänniemessä on Boom-laite!

Liitteet