TANGOA, FOXIA JA VALSSIA LUVASSA PIIRIKONFERENSSISSA

21.4.2018 klo 19

Herwood Bros.

Hervannan rotaryklubin oma orkesteri, Herwood Bros., tanssittaa piirikokousväkeä 21.4.2018. Luvassa on iki-ihania tansseja tangosta, foxista ja valssista lähtien. Tanssikengät on syytä ottaa esiin kaapista!

TANGOA, FOXIA JA VALSSIA LUVASSA PIIRIKONFERENSSISSA

Hervannan rotaryklubin orkesteri Herwood Bros. on toiminut vuodesta 1994 lähtien. HB on esiintynyt   kymmenissä hyväntekeväisyystilaisuuksissa sekä vapaamuotoisissa ja virallisissa klubin ja rotarypiirin tapahtumissa. Orkesteri tekee tätä suurella sydämellä ja harjoittelee ahkerasti vähintään kerran viikossa. Soittimina oli aluksi haitari, tenorisaksofoni, pyykkilauta ja narubasso. Kaksi viimeksi mainittua on sittemmin korvattu tuuballa ja kitaralla. Laulusolisti on orkesterissa ollut alusta lähtien.

Ohjelmisto koostuu pääasiassa vanhasta tanssimusiikista. Valssit, humpat tangot ja foxit ja jopa operettimusiikki ovat orkesterin pääohjelmistoa. Tämän lisäksi haitaristimme ja sovittajamme Olli Kultalahti on myös säveltänyt musiikkia orkesterille.

Herwood Bros. tanssittaa ja ilahduttaa rotarypiirin 1390 juhlaväkeä piirikonferenssissa Tampereella 21. huhtikuuta 2018. Tulkaa mukaan, nyt on lupa odottaa tanssikengillekin liikettä!