Ajankohtaista

Aistihuoneprojekti järjestää jälleen naisten päivän konsertin, tänä vuonna Tampere-talossa. Aistihuoneprojekti kerää varoja TAYSin tulevan lastensairaalan aistihuoneen varustamiseksi. Projektista hyötyvät laajasti TAYSin erityisvastuualueen apua tarvitsevat lapset ja nuoret Lahdesta ja Hämeenlinnasta Seinäjoelle. Konserttiliput Tampere-talo/Lippu.fi.
Säätiöseminaari järjestetään Tampereella, Lahdesjärven ABC:llä 15.2.2018 klo 18-20. Tervetuloa kaikki säätiöasiamiehet, presidentit ja sihteerit sekä kaikki muut säätiöasioista kiinnostuneet rotarit.
Tulevaisuuden johtamisen suunnannäyttäjä, Suomen ja Euroopan parhaana työpaikkana palkitun ohjelmistotalo Vincitin perustaja Mikko Kuitunen on yksi piirikonferenssin puhujista.
PETS koulutus (28.1.2018)
PETS sekä piirineuvottelu pidetään 10.3.2017 Tampereella. Koulutus on presidentille pakollinen ja suositeltava kaikille klubin kauden 2018 - 2019 toimijoille.
Lisätiedot valtakunnallisesta säätiöseminaarista löydät mm. verkkosivuiltamme sekä järjestävän pohjoisen piirin (1400) verkkosivuilta.