Ajankohtaista

Jos et vielä ole käynyt Kuokkalankosken Markkinoilla, tule tänä kesänä. Rotareiden järjestämä tapahtuma on Lempäälässä kesän suurin yleisötapahtuma.
Hervannan rotaryklubin oma orkesteri, Herwood Bros., tanssittaa piirikokousväkeä 21.4.2018. Luvassa on iki-ihania tansseja tangosta, foxista ja valssista lähtien. Tanssikengät on syytä ottaa esiin kaapista!
Tampereen Lastenklinikan Tuki ry on saanut yksityiseltä lahjoittajalta 50.000 euron lahjoituksen, jonka lahjoittaja haluaa kohdentaa TAYSin uuteen lasten ja nuorten sairaalaan rakennettavaan aistihuoneeseen. Tämä lahjoitus varmistaa uuden aistihuoneen rahoituksen. Lahjoittaja ei halua nimeään julkisuuteen. Hän on pirkanmaalainen yrittäjätaustainen henkilö, joka haluaa tehdä hyvää sillä varallisuudella jonka hän on elämänikäisellä yritystoiminnallaan saanut kokoon.
Aistihuoneprojekti järjestää jälleen naisten päivän konsertin, tänä vuonna Tampere-talossa. Aistihuoneprojekti kerää varoja TAYSin tulevan lastensairaalan aistihuoneen varustamiseksi. Projektista hyötyvät laajasti TAYSin erityisvastuualueen apua tarvitsevat lapset ja nuoret Lahdesta ja Hämeenlinnasta Seinäjoelle. Konserttiliput Tampere-talo/Lippu.fi.