Ajankohtaista

Tule tekemään Rotarya tunnetuksi yksin, kaksin tai klubinne voimin. Viettäkää samalla perheinenne hauska päivä yhdessä Särkänniemessä! Rotary on parhaimmillaan koko perheen yhteinen harrastus.
Näsinnieulaan ruokailemaan? Kokeilemaan uutta BOOM-laitetta? Tule viettämään hauska päivä Särkänniemessä!
Onko klubisi varannut kuvernöörivierailuajankohdan syksylle 2019? Tutustu tulevan kuvernöörin ohjelmaan ja varaa oma aika klubillesi.
Tervetuloa piirin 1390 piirikonferenssiin Tampereelle tutustumaan klubien projekteihin, nauttimaan rotary-ystävyydestä ja viettämään piirin tärkeintä vuosittaista rotaryjuhlaa! Lisätietoa tapahtumasta saat piirin Facebook-tapahtumasta sekä verkkosivujen huhtikuun tapahtumakalenterista.
PETSissä esitellyn Club Centralin ohje löytyy Aineisto-sivulta. Kirjaa klubisi tavoitteet ja seuraa niitä Club Centralissa. Voit myös vertailla klubisi tietoja muiden klubien vastaaviin piirissä, vyöhykkeellä ja globaalisti.