Tapahtumia

Marraskuu on Rotarysäätiön kuukausi (14.11.2019)

Charity Navigator on jo yksitoista vuotta peräkkäin antanut Rotarysäätiölle täydet neljä tähteä. Viime kierroksella saimme myös täydet sata pistettä. Tämä on erittäin harvinaista. Charity Navigator arvioi hyväntekeväisyysorganisaatioiden toimintaa etenkin talouden, luottavuuden ja läpinäkyvyyden kriteereillä.

Piiriseminaari ja -kokous Valkeakosken Tietotien lukio (26.10.2019)

Seminaari arvoista ja sääntömääräinen kokous, klo 13-15 NVA-koulutus

Lokakuu: talouskehityksen ja yhteiskunnallisen kehittämisen kuukausi (7.10.2019)

Kansainvälisen Rotaryjärjestön yksi kuudesta kärkiteemasta on kehittää yhteiskuntaa ja toimia talouden kehittäjänä ja elinvoiman mahdollistajana kautta maailman. Tämä on ollut järjestön toiminnan ydintä alusta alkaen.

ROTARY FUN DAY Särkänniemessä, kesämenu Näsinneulassa (17.8.2019)

Näsinnieulaan ruokailemaan? Kokeilemaan uutta BOOM-laitetta? Tule viettämään hauska päivä Särkänniemessä!